Vad kostar ett bra lagerhotell

När förrådet inte riktigt räcker till är magasinering ett bra sätt att förvara saker på. Där är dina saker trygga – åtminstone om du har valt ett bra lagerhotell. I Malmö finns det många bra magasin och lagerhotell att välja mellan. Men vad är det egentligen som gör ett bra lagerhotell? Här är några punkter att hålla koll på innan du väljer magasineringsutrymme.

Säkerheten.

En av de stora fördelarna med att betala för ett förvaringsutrymme hos ett lagerhotell är att dina saker står skyddade från stöld. Risken för inbrott är i högsta grad reell om du har förvaringsutrymmet på kontoret, men hos lagerhotellet kan du sova tryggt. Om något ändå skulle försvinna kan du i många fall kräva ersättning. Därför är säkerheten en viktig punkt att titta på när du väljer lagerhotell.

Hållbarheten.

Den viktigaste egenskapen hos ett lagerhotell – förutom att sakerna finns kvar när du ska hämta ut dem – är förstås att de klarar av att lämna tillbaka varorna i samma skick som du lämnade in dem. Därför ser bra lagerhotell till att plasta in varorna och på så sätt skydda dem från och smuts.

Flexibiliteten.

Det kan hända att du under en period – exempelvis en kampanj – behöver öka ytan som du hyr. Ett bra lagerhotell ser till att det finns tillräckligt med flexibilitet för att anpassa ytan efter dina behov. I annat fall kan du tvingas betala för yta du inte använder eftersom du i så fall beräknar ytan du behöver efter antal varor när de är som flest.

Priset.

Slutligen är naturligtvis priset en viktig faktor. Se till att du bara betalar för ytan du använder och inte binder upp dig på långa kontrakt. Den vanligaste lösningen är att ha varor på en rullande månadsbasis tills du vill säga upp det.

Du kan kolla upp priser och få offerter från lagerhotell i Malmö-området genom att gå in på magasineringmalmo.se. Där beskriver du bara ditt ärende så blir du kontaktad med prisförslag.